(Image: Syda Productions / Shutterstock )

5 tips til en succesfuld online datingprofil

Følg nedenstående tips for at finde den rette partner med en god, online datingprofil.

Uanset om du vil finde dit livs kærlighed eller bare finde en at flirte med, så skal du præsentere dig selv så interessant som muligt.

Det er vigtigt at lave en profil, der skiller sig ud fra mængden og samtidig er naturlig og autentisk.

#1 Glem aldrig et profilbillede

Profiler, som ikke har noget profilbillede, bliver ofte sorteret fra på datingsider, da de fleste gerne vil vide, hvem de har med at gøre, før de indleder en kontakt.

Dermed spiller billeder en vigtig rolle på datingsider og skal vælges med omhu.

De skal være aktuelle og vise dine bedste sider frem, dvs. du skal fremstå ren og pæn og være naturlig.

Snapshots af dig i udfordrende tøj til den sidste fest er et no-go. Det er billeder af dine kæledyr og billeder af din bil også.

Selfies foran spejlet, hvor man kan se din mobil i spejlet og dig tage billedet er heller ikke særlig godt.

(Image: oneinchpunch / Shutterstock )(Image: oneinchpunch / Shutterstock)

#2 Ingen løgne eller overdrivelser

Alle kan lide at gøre dem selv en smule yngre, tyndere eller mere blond. Dog vil sandheden altid komme frem ved den første date.

Hvis du ikke vil opfattes som en playboy eller en svindler, skal du dig fuldstændigt til sandheden.

Hvis du er en smule overvægtigt, er generet af uren hud eller vigende hårgrænse, så behøver du ikke at skjule det. Vær dig selv, og du vil blive glad, når du finder en, som elsker dig, som du er.

Mennesker, som er ærlige omkring deres svagheder og kan grine lidt af dem med en vis portion humor, bliver ofte opfattet som specielt sympatiske og åbne. Hvis du prøver at fremstå fuldstændig perfekt, risikerer du at skræmme potentielle partnere.

#3 Sæt ikke barren for højt

Hvis detaljerne i din profil er for urealistiske omkring din drømmepartner, så skal du nok regne med at brevkassen forbliver tom.

De egenskaber, du ønsker en partner skal have, bør altid være realistiske – lad være med at overdrive det. Selvfølgelig kan du nævne, hvilke egenskaber du især finder interessant. Det samme gælder for hobbyer, som du gerne vil have din potentielle partner muligvis skal deltage i for at skabe et fælles grundlag.

Vi fraråder at søge på specifikke lønindkomster eller søge efter drømmekroppen. Lad være med at fremstå arrogant eller opblæst, for det er ikke tiltrækkende.

#4 Vælg et interessant brugernavn

Dit brugernavn fortæller meget om dig og bør derfor vælges med omhu.

Hvis du kalder dig “glamour pige” eller “sulten ulv” uden at tænke nærmere over det, kan andre få et helt forkert indtryk af din personlighed. Et resultat kan være, at du tiltrækker personer, som du overhovedet ikke passer sammen med.

Vigtigt: Dit brugernavn skal altid være tiltrækkende og være associeret med positive ting.

Hvis du har svært ved at komme på gode ideer, så vælg en kombination af dine egne navne, din fødselsdag og bopæl. Det er meget bedre end et brugernavn, der slet ikke passer til dig.

(Image: baranq / Shutterstock )(Image: baranq / Shutterstock)

#5 Læg vægt på dine egne interesser og præferencer

I de fleste tilfælde bliver der ikke lagt nok vægt på folks egne interesser/hobbyer.

Hvis du bare skriver “læsning” og “lytter til musik”, risikerer du at blive opfattet som kedelig lige med det samme. Selvfølgelig er det en god ting at oplyse om ens passion for litteratur og musik. Prøv i stedet at skrive noget i nærheden af "Jeg er ved at læse Paolo Coelho, og jeg er vildt fascineret" eller "Eminem's koncert var helt fantastisk". Det lyder meget mere sjovt og interessant.

Dette hjælper potentielle partnere med at finde emner at tale om ved første møde.

Konklusion: Find den ideelle partner ved at bruge en god og spændende profil

Vær kreativ, når du laver din profil.

Dårligt gennemtænkte udsagn eller uheldige billeder kan hurtigt gøre, at din profil tiltrækker de forkerte typer eller overhovedet ikke tiltrækker nogen.

For at undgå dette så prøv at vise din profil til din bedste ven eller en god kammerat. Det kan være, at deres mening kan være en hjælp.

Vores kære kan være de bedste til at vurdere om udsagn og billeder i profilen reflekterer den rigtige personlighed.

Copyright © 2020 | Alle rettigheder forbeholdes